Sandra Löwgren ny affärsområdeschef e-handel

Sandra Löwgren lämnar sin tjänst som försäljningschef på Mediehuset UNT. Framöver hittar du henne i rollen som affärsområdeschef på NTM:s e-handel.

”Efter nästan fem utmanande, roliga och lärorika år som försäljningschef på Mediehuset UNT ser jag nu fram emot en ny utmaning inom koncernen i rollen som affärsområdeschef e-handel. Det innebär att min efterträdare Fredrik C Nilsson redan är igång sedan några dagar i rollen som försäljningschef på UNT. Fredriks breda erfarenhet, kunskap om mediebranschen och härliga personlighet är en perfekt matchning för UNT:s fortsatta utveckling. 

När jag nu går vidare mot en ny spännande utmaning inom koncernen, och ska utveckla NTM:s koncerngemensamma E-handeltjänst, så får jag ju även lyckan att fortsätta jobba nära kollegorna på UNT. Detta tack vare att vår e-handelstjänst är ett väldigt starkt komplement till reklamaffären, där små som stora företag i Uppland får tillgång till såväl UNT:s som NTM:s totala räckvidd. Vår e-handelstjänst ger fantastiska möjligheter till en ökad försäljning av varor och tjänster. 

Mediehuset UNT har redan idag många nöjda lokala företag som använder sig av vår e-handelstjänst; https://shop.unt.se. Vi levererar produkterna hem till dörren till 96% av Sveriges yta”

Sandra Löwgren

Kort intervju med Mediehuset UNT:s nya försäljningschef hittar du här

sandra, e-handel

 

 

 

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen