Vi sätter fokus på Enköping – Nu får du mer av oss

Hur kan vi göra skillnad och hjälpa företag i Enköping? Det är frågan som ledde till en nysatsning där vi stärker upp med mer resurser. Vi hjälper dig med en behovsanalys för att hitta rätt väg fram och med ett brett utbud av kanaler och produktion skapar vi kommunikations som når fram i bruset. Från kampanjer för ökad försäljning till strategier för starka varumärken, vi gör skillnad för dig. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om de möjligheter som finns för er!

Hälsningar Fredrik Lindberg, Veronica Pettersson och Mia Lindh.

.

Digitala medier

Med den senaste tekniken kan vi erbjuda möjligheten att styra er annons mot olika målgrupper, till exempel utifrån geografisk plats eller intressen. Vi kan även skapa avancerade display-format som hämtar och publicerar information per automatik. Det sistnämnda gör att annonsen blir rykande färsk utan att ni behöver lägga ner tid eller förändra ert arbetssätt. Du kan själv följa upp kampanjen utifrån parametrar som visningar, klick och CTR, både under och efter kampanjperioden.

 

Sociala medier

Med vår mångåriga erfarenhet inom detta ständigt föränderliga område hjälper vi dig att sätta en strategi för ditt företags närvaro i sociala medier och driver mätbar effekt genom pricksäkra kampanjer mot identifierade målgrupper som får dina affärer att växa! Behöver du hjälp har vi resurser och mångårig kompetens, allt från strategi till uppföljning. Varför inte kickstarta er sociala medier-närvaro med en utbildning?

 

Byrå

Ibland är det svårt att hinna med. Då är det bra med en extra resurs som kan hjälpa till med er kommunikation. Om ni saknar en egen marknadsavdelning, eller när behoven varierar och det är svårt att hinna med alla toppar står vi till tjänst. Via vår reklambyrå Fluid får du tillgång till medarbetare med bred kompetens som kan hantera allt från grafisk formgivning till enklare videoredigering. Produktion av hemsidor finns även det med i katalogen.

 

Content/Native

Native annonsering är som bäst när det finns en historia att berätta. Det handlar om att bygga varumärke, inspirera, förmedla kunskap och påverka attityder. Styrkan är att annonsen harmoniserar med det redaktionella innehållet och blir en naturlig del av läsupplevelsen.  Du har bäst kunskap om verksamheten, er historia och målgruppen. Med vår expertis inom storytelling kan vi tillsammans sätta ord på berättelsen som gör just er verksamhet unik, och anpassa den efter relevant kanal

 

 

 

team Enköping

 

 

Fredrik Lindberg

 

Hallå där Fredrik Lindberg, säljansvarig på  Enköpings-Posten. För de som inte känner till dig, hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är en inbiten Enköpingsbo sen barnsben. Född, uppväxt och verksam i Enköping. Sambo och 3 barn. Boende på Munkssundet. Arbetat på EP i 8 år nu och brinner verkligen för EP och Enköping.
Har varit aktiv både spelare och ledare inom Enköpingsidrotten och då framför allt inom hockeyn.
På fritiden blir det mycket sport,  gärna hockey eller fotboll och då framför allt mina barns idrottande.

Enköpings-Posten har bytt lokaler, ni har ny chefredaktör på plats och två nya medierådgivare, det är mycket som händer nu!

Ja det stämmer, kul att vi kunde landa en sån erfaren chefredaktör som Håkan Wikström. Vi trivs utmärkt i de nya lokalerna i ”Arla-Huset”. Vi är ju sedan ett tag tillbaka en del av Mediehuset UNT vilket gör att vi har mer stöd i ryggen. Förutom annonser i papperstidningen så kan vi numera hjälpa till med mycket annat. Bland annat e-handel, digitala och sociala medier, transportlösningar och galor. Till och med frallor i webbshopen på lördagar. EP har gjort en otroligt spännande resa från bara papperstidning till mediehus med bla nyheter dygnet runt och arrangerande av idrottsgala 2020. Inte minst så kan vi tillsammans med våra kunderlyckas med marknadsföringen och stärka företagens synlighet i de olika kanalerna.

 

 

 

 

 

 

 

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen