Vi är extremt stolta över våra kunder

Inspireras gärna av hur vi hjälpt andra och tveka inte att höra av dig så skapar vi effektiv marknadsföring tillsammans.

Magasinet Gotland Just Nu

Reklambilaga – Gotland Just Nu

Med ”Gotland Just nu – Välkommen hit” nådde våra annonsörer längre än någonsin – så många som 175 000 hushåll över hela Sverige fick bilagan till sitt morgonkaffe.

LÄS MER…

Biljettförsäljning – KLBR

Ett femtiotal spelningar planeras under drygt tre månader på Uppsalas klassiska sommarscen, Parksnäckan. Målet är att sälja så många biljetter som restriktionerna tillåter.

LÄS MER…

Diem Ekonomibyrå AB

Webbproduktion – Diem Ekonomibyrå AB

Diem Ekonomibyrå AB har genomgått en resa när det gäller deras tjänsteerbjudande. Detta resulterade i att deras gamla webbplats inte längre speglade det företag som de hade blivit.

LÄS MER…

Barnspel, produktbild

E-handel – Clicko

Clicko utvecklar och säljer pedagogiska leksaker för barn. Via UNT och Enköpings-Postens webbshoppar kunde de under 2020 på ett enkelt sätt komma igång med en skräddarsydd e-handel- lösning.

LÄS MER…

Kvinna vid Imac surfar in Almis Branded Story

Livesändning – Almi

Almi företagspartner firade 25 år 2019. Uppsalakontoret med marknadsansvariga Ywonne Bölja i spetsen ville göra något utöver ett tårtkalas för de företag och företagare de jobbar med. Tårtkalaset förvandlades till ett tvådagars helgevent i sann Musikhjälpenanda på Stora torget i Uppsala .

LÄS MER…

Smycken av Grävlings naturprodukter visas upp i ett skogslandskap

E-handel & leverans – Grävlingens naturprodukter

Grävlingens naturprodukter bedriver småskalig tillverkning och försäljning av naturprodukter. Efter att UNT hjälpte företaget lösa sin fraktfråga kopplade de även in UNTs shop som försäljningsplattform.

LÄS MER…

Mediestrategi – Waxy

Mediehuset UNT fick i uppdrag att arbeta fram en mediestrategi med syfte att lansera Waxy Uppsala som den självklara destinationen för fordonsvård, ge dem en lansering med ordentlig genomslagskraft och mycket effekt, därtill stöpa om förväntningarna som associeras med traditionell biltvätt.

LÄS MER…

Sociala medier – Placeholder

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

LÄS MER…

Ett urval av de företag vi arbetar med

Logotyp Sportfastigheter
Logotyp Riksmäklaren
Logotyp Sisyfos
Logotyp Destination Uppsala
Logotyp Attendo
Logotyp ICA Kvantum
Logotyp Itrim