Utmaning

Grävlings naturprodukters logotyp

Hemmatillverkade produkter från Gräsö

Grävlings naturprodukter startades 2014 av Janne och Martina Törnqvist. Företaget bedriver småskalig tillverkning och försäljning av bland annat lädersmorning, kådsalva, tjärsalva, tjärljus, tjärtvål, honungsljus, hornslöjd och smycken. All tillverkning sker i hemmet på Gräsö i Roslagen. Via UNT & EP:s webbshoppar kunde de under 2021 på ett enkelt sätt komma igång med en skräddarsydd e-handel-lösning som gett dem en helt ny kundgrupp.

Dåliga tidigare erfarenheter

Grävlings naturprodukter hade sedan tidigare dåliga erfarenheter av ofördelaktiga samarbeten, dyra mässplatser och oseriösa annonsförslag. När kunden blev kontaktade av Mediehuset UNT var de först tveksamma till konceptet med UNT shopen, men efter att ha tagit in referenser från kollegor så beslöt de sig för att testa, även om de var skeptiska till att fraktfrågan skulle lösas (9 mil mellan Uppsala och Gräsö).

Janne och Martina Törnqvist, ägare av Grävlings naturprodukter

Vi har fått ett både personligt och professionellt bemötande, alla vi har haft kontakt med har varit jättetrevliga och tillmötesgående. Reklamationer och byten har skötts på ett bra sätt, något som är väldigt viktigt för oss som är ett mindre, lokalt företag.

Martina och Janne Törnqvist

Lösning & Resultat

Mediehuset UNT löste fraktfrågan med hjälp av vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans. Grävling naturprodukter inledde kampanjen med tre olika påskpynt. Varorna hämtades upp från parets brevlåda på Gräsö och 93 påsk-ulls-paket sålde slut på kort tid.

Efter en intensiv påsk-kampanj utökades samarbetet med UNT Shopen. För att inte få problem att hålla produktionstakten har företaget därefter tackat nej till nya återförsäljare

  • Svensk Hemleverans

  • E-shop

Grävlings naturprodukters färgglada påskull visas upp bland påskris

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!