Välkommen till Uppsala Anthon!

Anthon Viberg är Fluids nyrekryterade projektledande videoproducent. Projektledande videoproducent? Vad gör en sådan egentligen?

Min yrkesroll innebär i korta drag att jag är den ytterst ansvariga för utförandet och slutprodukten av det vi levererar med störst fokus på rörlig bild. Dvs att jag innehar det övergripande ansvaret kring framställandet av våra rörliga produktioner från början till slut och är ett kreativt bollplank hela vägen. I min roll sätter jag både ihop team (små som stora) men producerar och filmar även helt på egen hand, det beror helt på uppdraget och vad det i sin tur kräver.

För den som inte känner dig, beskriv dig själv med tre meningar

Min första barndomsdröm var att bli statsminister och det är nog fortfarande ganska talande för min karaktär då jag är väldigt driven, ambitiös och envis i den mån att jag verkligen inte ger upp när jag tror på något (men jag är samtidigt en väldigt ödmjuk och lyhörd person).

Jag är en stor sportfantast och har idrottat hela livet, numera har jag pensionerat mig från utövandet och nöjer mig med att gå och kolla på mitt kära Djurgården så ofta jag bara kan.

När jag inte jobbar eller är på valfri idrottsarena spelar jag mycket gitarr och munspel, jag började skriva egen musik vid 8–9 års ålder så det kreativa skapandet i form av musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Du har en bakgrund inom olika produktionsbolag i huvudstaden, vilka erfarenheter tar du med dig därifrån?

De senaste åren har jag jobbat med flertalet av Sveriges största varumärken, många av våra största profiler och flertalet stora aktörer på den globala marknaden med team på upp till 30-talet personer.

På en marknad med extra stor konkurrens ställer det  större krav på att vara i konstant förändring och att anpassa sig efter slutkonsumenten. Jag är helt säker på att min erfarenhet av Stockholmsmarknaden kombinerat med Mediehuset UNT:s  kompetenta medierådgivares  kommer kunna hjälpa våra kunder att lyckas nå ut till ännu bredare målgrupper än tidigare, både på lokal och rikstäckande nivå.

Mycket i mitt jobb har även handlat om att utmana normer, jobba med en bred representation och verka för en positiv samhällsutveckling i symbios med kunders varumärken. Det ser jag också väldigt mycket fram emot att väva in i vårt arbete och på så sätt ge våra kunder ett mervärde i att jobba med oss. Vi levererar inte bara fina slutprodukter utan tillsammans med våra kunder hjälper vi samtidigt till att stärka och främja lokalsamhället vi lever, verkar och växer i.

Vad jag tar med mig till den uppländska marknaden är  min breda förståelse för vad som praktiskt krävs ur ett produktionsperspektiv oavsett storlek. Jag vill samtidigt att kunder ska må bra av att jobba med oss och givetvis älska slutprodukten som vi tar fram tillsammans.

Har du något favoritprojekt, något du redan gjort eller vill göra på den uppländska marknaden?

Jag skulle inte påstå att jag har något drömprojekt, utan det jag absolut mest ser fram emot är våra kommande kundresor, oavsett bransch och bakgrund. Otroligt spännande att få vara en del av vad som komma skall!

Anthon, videoproducent

Anthon Viberg, senaste rekryteringen  på Fluid, Mediehuset UNT:s interna byrå.

Kort om Fluid :  Fluid är NTM och Mediehuset UNT:s interna byrå. På Fluid arbetar typ 82 personer på nio olika orter och två av Fluids ballaste skrytsiffror är att dom producerar ca 85 000 annonser för print och digitala kanaler varje år. Fluid producerar även 19 dagstidningar och 13 gratistidningar.

Videoproducent Anthon Viberg

Håll utkik efter kommande produktioner! Inom kort kommer  lanseringskampanj  för SSL (Svenska Super Ligan /Innebandy)  att publiceras.

 

 

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen