Ta vara på kommande swemester!

Samtidigt som jag ser fram emot sommaren blickar jag tillbaka ett år och inser att vi har ännu en ovanlig sommar framför oss.

Att planera i ett mer långsiktigt perspektiv kan kännas svårt när vi inte vet hur smittspridning och restriktioner kommer se ut. Men om vi tittar i backspegeln kan vi hitta stöd i hur det såg ut förra sommaren och hur ett år med Corona påverkat vårt beteende.

Digitaliseringen fick en rejäl skjuts framåt och många fick semestra på hemmaplan, och det är i alla fall min gissning att så kallad swemester kommer bli verklighet för många även i år.

Vi på Mediehuset UNT jobbar just nu med att göra årets Sommar Uppland, vår sommartidning, till något extra bra med tanke på just detta med swemester. Redaktionellt lyfter vi fram mysiga turistspärlor från hela Uppland och i anslutning till reportagen erbjuder vi en stark och trovärdig annonsmiljö. Vill du också vara med i SommarUppland så tveka inte på att slå oss en signal eller skicka ett par rader i ett mail så tar vi fram ett bra upplägg även för er också. Är du i en bransch som fått ett uppsving av att många är hemma och ser över sitt hem, eller i en verksamhet med utmaningar på grund av rådande läge? Behöver du synlighet lokalt eller nationellt, nytänk och kreativitet, nå nya målgrupper och hitta rätt kanaler? Hör av dig till oss för en kopp kaffe, digitalt eller tillsammans på avstånd, så hjälper vi dig att hitta rätt väg fram utifrån dina förutsättningar.

Sandra Löwgren, Försäljningschef Mediehuset UNT

Sveriges mest ambitiösa medierådgivare laddar för sommartider!

medierådgivare på teams-möte
Sandra Löwfgren

 

 

 

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen