Sandra Löwgren tillträder som Affärsområdeschef för e-handel

Sandra Löwgren, försäljningschef på Mediehuset UNT, tillträder koncernrollen Affärsområdeschef e-handel med ansvar för fortsatt utveckling av satsningen på e-handel.

Mediehuset UNT  ingår i koncernen NTM som senaste året lanserat e-handel på tidningssajterna. E-handeln har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren, framförallt under pandemiåret 2020, och väntas ha det även framöver.

Sammanlagt har Sandra Löwgren varit försäljningschef under fyra år på Upsala Nya Tidning och Enköpings-Posten. I sin nya roll ska hon utveckla e-handeln för hela koncernen med stort fokus på att lyfta lokala produkter och varor.

– Vi erbjuder lokala butiker och producenter en fantastisk möjlighet att sälja sina produkter och varor på de lokala webbshoparna som levereras via våra egna distributionsbolag. De senaste åren har det skett ett förändrat konsumentbeteende där allt fler handlar på nätet. Vårt uppdrag är att hjälpa de lokala företagen med att nå ut med sina produkter. Det tycker jag är ett stort plus i den här satsningen, säger Sandra om koncernens satsning på e-handel.

– E-handel är ett stort och viktigt tillväxtområde för koncernen och jag kan inte tänka mig en bättre person att leda den satsningen. Det är något som även kommer att vara UNT till stor nytta i framtiden, säger Kalle Sandhammar, chefredaktör, vd och ansvarig utgivare på Upsala Nya Tidning och Enköpings-Posten.

Sandra Löwgren kommer att tillträdda sin nya tjänst 1 juni, men kommer samtidigt att ha kvar ansvaret som chef för Mediehuset UNT:s till den första 1 oktober. Rekryteringen av en ersättare pågår.
– Tanken är att söka externt för att hitta den skickligaste ledaren för UNT:s försäljningsavdelning, fortsätter Sandhammar.

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen