UNT:s e-handel nominerad!

Mediehuset UNT har nominerats till "Årets Affär och Innovation" i TU:s årliga tävling ”Årets dagstidning." I konkurrens med Göteborgs-Posten och Omni gör vi upp om utmärkelsen den 25 mars.

Kalle Sandhammar,VD Mediehuset UNT berättar

– UNT drog i somras igång en lokal e-handel, som i tid av pandemi svarar mot våra annonsörers behov av att inte bara synas på fler ställen utan även få varorna hemtransporterade till kunderna.
Det handlar om klassisk innovation, där vi har byggt den nya tjänsten på befintliga styrkor. Våra medierådgivare har de lokala affärskontakterna, vår tidningssajt är ett oöverträffat skyltfönster mot konsumenterna och vi samarbetar tajt med vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans, som redan besöker brevlådorna varje natt. Resultatet har varit strålande och till god hjälp för det lokala näringslivet. Samtidigt som det finansierar fortsatt lokal journalistik.”

Juryns motivering lyder:

”För att i en turbulent tid ha utökat bredden i sin affärsmodell, och samtidigt lyckats både stärka sin lokala koppling och funnit nya annonsörer.”

​​​​​​​Juryledamoten Erik Modig, forskare vid Handelshögskolan beskriver priset:

”Under ett turbulent år behövs innovativa lösningar och affärsutveckling mer än någonsin. Det är roligt att få ta det av det mod som samtliga tidningar har visat genom att gå utanför invanda vägar, samt den kraft som hittats i samarbeten. Är det något som visas i alla case, så handlar det just om samarbete. De nominerade har alla utmärkt sig inom detta”

Pressmeddelande Tidningsutgivarna

unt e-handel

Är du nyfiken på vår e-handel lösning?
Kontakta oss, vi är aldrig mer än ett mejl eller ett telefonsamtal bort!

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen