Mediehuset UNT erbjuder ett enkelt e-handelskoncept

I samband med utvecklingen av NTMs e-handelslösning utbröt pandemin i Sverige. I spåren av corona kan man nu se ett förändrat konsumtionsbeteende i Sverige där e-handeln har haft en årstillväxt på hela 40 procent! 

Ni packar – vi säljer och distribuerar!

– Konceptet är enkelt. Lokala butiker och producenter kan på ett effektivt sätt sälja sina produkter via våra webbshoppar. Vi sköter publicering, marknadsföring, försäljning och distribution säger Anna Philipson Bergman, produktchef för e-handel inom NTM.

NTM identifierade tidigt att de som mediebolag kunde nyttja de funktioner som redan finns inom koncernen, det egenägda distributionsbolaget Svensk Hemleverans, de redan starka mediekanalerna och den välutvecklade kundserviceavdelningen.

Se film där Anna berättar om hur lokala butiker och producenter på ett enkelt sätt  kan sälja  sina produkter via  mediehusens webbshoppar

Anna berättar vidare att NTMs strategi bygger på att sälja utvalda produkter från lokala och nationella leverantörer. Ni som leverantör kan sälja era produkter via mediehusens redan befintliga plattformar. Webbshoppen är tillgänglig för alla konsumenter men vissa produkter säljs till ett förmånligt kundklubbspris och ger mervärde till våra prenumeranter.

– Du som leverantör lagerhåller och packar dina produkter och paketet lämnas sedan till vårt distributionsbolag som i sin tur levererar direkt hem till konsumentens postlåda, säger Anna och fortsätter:

– Vi vill skapa en stark e-handelsplattform där både vi och våra företagskunder kan öka sina intäkter, avslutar Anna.

– Mediehuset UNT:s e-handelssatsning är något som fler lokala mediehus kan inspireras av. Kombinationen av att ha en medieplattform, ett distributionsbolag och läsare som är vana att få ”deals” från oss som tidningsföretag är en bra grund för en e-handel. Samtidigt kan e-handeln bidra till att stärka lokala företag och bidra till deras digitalisering, säger Lena  Broman Tanndal, säljansvarig E-handel och distribution

Nyfiken om e-handel kan vara något för er verksamhet?
Kontakta Lena så berättar hon mer, 070-575 4771

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen