Hallå där Veronica Pettersson!

Vem är du?

En glad liten upplänning från Knivsta ursprungligen. Jag trivs som bäst i det personliga mötet och att skapa långsiktiga relationer. Jag är tacksam och ödmjuk över mina närmare 15 år inom försäljning på olika nivåer och i olika branscher. Har även arbetat med event på Mediehuset UNT och var med och producerade Enköpings Idrottsgala förra året.  

Du bor själv i Uppsala, hur mycket känner du till om Enköping?

Förutom det strategiskt perfekta läget med närheten till storstäderna så är Enköping definitivt blomsterpraktens hemvist. Gillar verkligen stadskärnan med det behagliga avståndet till allt. Jag har rört mig en del privat i Enköping då min svärfar kommer härifrån och fortfarande har sommarhus precis i utkanten vid Mälaren. Har även i tidigare roller nätverkat en del i stan och det ska bli superspännande att komma ännu närmare nu i min nya befattning. Staden växer både vad gäller invånare och näringsliv vilket gör att det finns enorm potential.

Vad kan du hjälpa företagen i Enköping med?

Lite ödmjukt vill jag säga – mer än vad man kanske tror. Vi är ett mediehus med enorma resurser, kapacitet och kompetens. Oavsett om du är ett litet start-up-bolag eller omsätter miljonbelopp så kan vi hjälpa dig med, förutom traditionell printannonsering, skapa t ex en marknads- och/eller medieplan, ny grafisk profil, hemsida, sociala medier, kampanjer, topplacering på google, distribution av dina varor, platsannonsering eller digital marknadsföring. Jag guidar dig utifrån dina behov och resurser till önskad effekt.

Vad gör du helst på din fritid?

För tillfället är jag helt begeistrad av att vara ute i skogen. Varje helg tar vi tändstålet, fireboxen och något gott i ryggsäcken och söker upp en solig glänta – underbart! Annars fortsätter kampen ner mot 36 HCP i golf, har bara harvat i fyra år hittills….(borde ha gått snabbare då jag har all tid världen eftersom barnen är utflugna). Tar gärna också fram mountainbiken eller padelracket när tillfälle ges. Gillar sport i allmänhet och fotboll i synnerhet och längtar tills jag får stå på läktaren igen.

 

 

Veronica Pettersson

På fritiden tar Veronica gärna en runda på golfbanan.

team Enköping

Från kampanjer för ökad försäljning till strategier för starka varumärken, vi gör skillnad för dig. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om de möjligheter som finns för er!

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen