Hallå där Mia Lindh!

Vem är du?

Jag är en Hälsingetjej som flyttade till Uppsala för drygt 11 år sedan. Tycker om både naturen och pulsen som en större stad erbjuder. Jag älskar människor, möten och nya utmaningar. Dessa saker har lett till många roliga, spännande erfarenheter och möten genom åren både privat och yrkesmässigt. Jag har jobbat inom Mediebranschen i 16 år. Innan jag började på Mediehuset UNT, där Enköpings-Posten ingår, så jobbade jag som medierådgivare i Hälsingland.

Du bor själv i Uppsala, hur mycket känner du till om Enköping?

Jag har varit i Enköping ett antal gånger i jobbet , min kollega  är född och uppvuxen i Enköping så jag har en ypperlig guide till staden. Jag har även  bott på Bredsand camping några gånger. En väldigt fin camping med härlig natur, fint bad och närhet till staden. Sen har väl ingen kunnat undgå att Enköping kryllar av grönskande vackra parker!

Vad kan du hjälpa företagen i Enköping med?

Vi har så mycket vi kan hjälpa till med och vi har lång erfarenhet. Mediemixen är i dagens läge viktig för att nå ut på bästa sätt, då människor inte använder sig endast av en kanal längre. Vi hjälper till att hitta rätt kanal för just det budskapet du vill nå ut med.
Det kan vara en traditionell printannons. Det kan vara en nativeannons (redaktionell annons) där vi får lära känna ditt företags kultur och människorna som jobbar där . Det kan vara att du vill rikta ett specifikt budskap mot en speciell målgrupp och då kan vi hjälpa till med riktade kampanjer på sociala medier. Ni kanske har behov av en ny hemsida, eller haft en önskan om att livesända tex en utbildning eller föreläsning?  Ja kort och gott, vi kan hjälpa till med det mesta inom marknadsföring.

Vad gör du helst på din fritid?

På min fritid umgås jag med vänner och familj. Ett extra guldkorn i tillvaron är mitt barnbarn som jag  spenderar tid med när tillfällen ges.
Under somrarna  tillbringar jag mycket tid på camping, det är ett härligt  sätt att få träffa och umgås med vänner. Både nya och gamla. Vintertid är snö det som lockar, då åker jag gärna skoter i fjälltrakterna.

 

 

På fritiden tar Mia  gärna en tur med motorcykeln, bilen eller skotern beroende  på väder och säsong.

 

 

team Enköping

Från kampanjer för ökad försäljning till strategier för starka varumärken, vi gör skillnad för dig. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om de möjligheter som finns för er!

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen