Glad att vara del av ett grymt gäng!

I januari slog vi ihop koncernens fem säljorganisationer, däribland Mediehuset UNT, till en gemensam organisation, NTM Media. Vi har samlat många olika kompetenser och bygger organisationen för att bli Sveriges bästa digitala säljorganisation på lokal marknad.

I portföljen har vi digital och analog nyhetsmedia, rörligt, voice och utomhus och vi stärker kampanjerna med sociala medier och sök. Inom koncernen löser vi hela kedjan, från kvalificerade reklambyråtjänster till färdig e-handelslösning och distribution av sålda varor.

Vi är alltid nära våra kunder, både geografiskt och i dialogen och vi satsar stort på såväl produkt- som kompetensutveckling för att ligga i framkant. Sedan uppstart ser vi stadig tillväxt genom fem divisioner från Vimmerby i Småland till Luleå i Norrbotten. Vi är helt enkelt ett grymt gäng!

Tveka inte att höra av dig om du vill vara med och bygga vår nya organisation, vi söker alltid medarbetare och kunder som vill utvecklas tillsammans med oss!

Fredrik C Nilsson
Försäljningschef NTM Media

Fredrik C Nilsson
Försäljningschef NTM Media

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen