Dina kunder besöker vår butik

Den nära relationen till både läsare och företag är nyckeln till vår satsning på lokal e-handel. Nu vill vi använda vårt skyltfönster för att hjälpa dig att lyckas med dina affärer. Tillsammans skapar vi en mötesplats för privatpersoner och näringliv.

Det finns ett talesätt som lyder: ”Ensam är stark”. Inget kunde vara mer fel. Den pågående pandemin har mer än någonsin visat hur mycket vi behöver varandra.

Kärnan i Mediehuset UNT:s uppdrag är lokala nyheter. Våra grundare var – liksom vi är än idag – helt övertygade om samhällsnyttan i en närvarande journalistik. Anledningen till att vi berättar, granskar och skapar platser för möten och debatt är för att skapa ett välmående och inkluderande samhälle här i Uppsala län. Idag är detta viktigare än någonsin, vilket också syntes i UNT:s ökade upplaga under 2020.

En trovärdig och trygg miljö skapar unika möjligheter för det lokala näringslivet att synas med sin marknadsföring. Genom Mediehuset UNT:s nyhetskanaler når du dina kunder.
När vi nu har lagt till en lokal e-handel på våra sajter blir effekten av marknadsföringen ännu starkare. Kunden kan göra sitt köp direkt, något som inte minst är viktigt i dessa tider när möjligheterna att besöka fysiska butiker är begränsade.

Med hjälp av vår egen morgontidiga distribution ser vi även till att din vara snabbt når kunden, samtidigt som vi delar ut tidningen. Det skapar bra priser men är också utmärkt effektivt ur ett klimatperspektiv. (Över 95 procent av vår utkörning i stadsmiljö är för övrigt fossilfri.)

Vi vill bidra till ett bra samhälle där näringslivet blomstrar. Därför vill vi att vår e-handel ska stötta den lokala handeln. Du har varan eller tjänsterna, vi hjälper dig med marknadsföring och försäljning, och till sist: vi sköter leveransen. Låter inte det som ett bra samarbete?
Ensam är inte stark. Ensam är ingenting. I det lokala kretsloppet gör vi det tillsammans!

Hälsningar
Kalle Sandhammar, VD Mediehuset UNT

Kalle Sandhammar

Kalle Sandhammar, VD Mediehuset UNT

Fler inlägg

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Till toppen