E-handel i en trovärdig miljö

E-handel via våra shoppar

På våra redaktionella sajter finns nu möjligheten för våra läsare och andra besökare att köpa utvalda produkter för hemleverans. Vi vill skapa mervärde för våra läsare och samtidigt stärka den lokala handeln.

I vår e-handel erbjuder vi ett utvalt sortiment med fokus på lokala produkter, men säljer även utvalda nationella produkter. Inom koncernen har vi femton webbshoppar där produkter säljs i en, flera eller alla shoppar.

Produkten distribueras direkt hem till konsumenten via den ordinarie distributionen av morgontidningen, vilket är både kostnadseffektivt och snällt mot miljön. Via Early Bird, ett nätverk för distribution, kan vi nå cirka 95% av Sveriges hushåll. På den lokala marknaden kan vi erbjuda expressleveranser med leverans redan dagen efter genomförd beställning.

På våra redaktionella sajter når du en stor målgrupp och om du väljer ett samarbete med kundklubb MERA, vårt lojalitetsprogram för prenumeranter, når du en lojal och köpstark målgrupp med hög konvertering. Kundklubb MERA har ett team som säkerställer marknadsföringen och jobbar med helheten från planering och produktion till uppföljning.

Vi vill att e-handel ska vara enkelt och kan hjälpa er med ett helhetskoncept för att på ett smidigt sätt komma igång. Hos oss får du tillgång till en unik försäljningskanal med stor räckvidd, men även ett skyltfönster för ditt varumärke, produkter och verksamhet.

Så här fungerar det

Datorskärm med kundvagn, ikon

Marknadsföring och försäljning via våra starka kanaler.

Tre paket på hög, ikon

Ni får orderbekräftelse via e-post -> skriver ut adressetikett & plocklista -> packar paketen.

Scanner och streckkod, ikon

Paket anländer till vår terminal där de scannas och sorteras.

Dörr med paket, ikon

Svensk Hemleverans levererar paketet direkt hem till konsumenten.

Kaffekopp och sol, ikon

Konsumenten får sitt paket levererat innan de vaknar. Paketet hängs i en påse på postlådan eller på dörren om konsumenten bor i hyreshus.

Anna berättar

Se klippet intill där Anna berättar om hur lokala butiker och producenter på ett enkelt sätt  kan sälja  sina produkter via  mediehusens webbshoppar.

Stående telefon visar produkter från en eshop

Besök våra shoppar

Läs om andra kunder som säljer via oss

 

”Som ett nystartat företag har UNT/EP:s webbshop varit till stor hjälp. Detta då jag fått en enorm draghjälp i mitt varumärkesbyggande. Jag måste säga att jag sålt över förväntan. Det är enkelt, utan konstigheter och jag får den bästa hjälpen när frågor uppstår. Jag kommer absolut att fortsätta sälja mitt hundgodis i UNT/EP:s webbshop.” Charlotte Löfgren, VD Yago´s finest

 

 

Vi har även hjälpt kunden Clicko att komma igång med sin e-handel. Det har vi beskrivit mer i en artikel nedan.

Vi kan även hjälpa dig med