Våra kreativa vänner på Fluid

Reklam- och produktionsbyrå

Det är lättare sagt än gjort att göra sig hörd i dagens mediebrus, men med rätt kommunikation når du hela vägen fram.

När du jobbar med Mediehuset UNT:s medierådgivare har du även full tillgång till vår reklam- och produktionsbyrå, Fluid. De bidrar med kreativitet och kvalitet när de tar fram och utvecklar det grafiska och kommunikativa materialet till dina kampanjer eller till ditt varumärkesarbete. Det bästa med Fluid är deras förmåga att flytande anpassa sig efter varje kunds unika behov och ta fram slagkraftig kommunikation oavsett kanal.

Några av de mest frekventa saker Fluid pysslar med är marknadsstrategier och kampanjidéer, annonsproduktion, native-artiklar, bilagor, tidningsproduktion och all typ av grafisk produktion. Webbdesign, kod, foto, logotyper och kompletta grafiska profiler är vardag för vår byrå.

Med hjälp av Fluid kan du livesända ett event, spela in en podd, räta upp mindre roliga texter och matigare copywriting. Reklamfilmsproduktion, 360-video och radioreklam är fler paradgrenar som vi löser åt dig. Musikproduktion och komplett audiella profiler är bara en liten del av vad ljudproducenterna jobbar med. Har du en mer eller mindre komplex beskrivning eller en instruktion du vill förtydliga så rekommenderar vi att du ber oss att göra en animation.

Kort sagt, Fluid är en reklambyrå med all typ av produktion och sist men inte minst, det är enkelt att ta del av våra tjänster. Vad kan vi hjälpa dig med?

Se Fluids showcasefilm

Vi kan även hjälpa dig med