Grunden för tydlig och effektiv kommunikation

Mediestrategi

Att försöka navigera i mediehavet och alla dess kanaler har aldrig varit så komplext. Med en väl utformad mediestrategi kan du välja rätt kanaler för just ditt varumärke och nå såväl långsiktiga som kortsiktiga mål.

Det finns många vinster med att ha en plan för din marknadsföring och kommunikation. En genomarbetat mediestrategi säkerställer att du lägger din tid och pengar på rätt insatser. Har du koll på dina målgrupper och vad kommunikationen ska förmedla har du en bra grund för en långsiktig och träffsäker plan som tar dig längre.

Dagens utbud av kanaler är stort, möjligheterna är många och samtidigt sker en utveckling som hela tiden skapar nya spännande förutsättningar. I arbetet med att ta fram en mediestrategi identifierar vi tillsammans era behov, sätter mål och definierar ett anpassat upplägg utifrån era förutsättningar och budget. Vi hittar rätt mix för just din verksamhet.

När det är dags att förverkliga strategin kan våra medierådgivare hjälpa dig med de praktiska bitarna, oavsett kanal eller format. Vi har bred kompetens och löser även produktionen med vår reklambyrå Fluid, eller tryck med vårt tryckeri Pressgrannar och du kan till och med använda dig av vår e-handel eller distributionsbolag för att nå dina kunder.

Genom att följa upp marknadssatsningarna löpande i till exempel statistikrapporter får vi insikter som blir verktyg för kontinuerlig optimering av strategin och kampanjerna.