Offert företags­prenumeration

Håll dina medarbetare uppdaterade

Digital företagsprenumeration är en ideal lösning för ditt företag. Med vår anpassade lösning får dina medarbetare varsitt unikt användarkonto på vår nyhetssajt, det ger tillgång till de senaste och, viktigaste lokala och regionala nyheterna.

Genom att ge dina medarbetare möjligheten att ta del av allt detta läggs en utmärkt grund för såväl en trivsam arbetsmiljö som för framgångsrika affärer.

I en alltmer snabbföränderlig omvärld är det många gånger av yttersta vikt att snabbt kunna ta till sig den senaste informationen för att kunna fatta snabba beslut. Ju mer uppdaterad din medarbetare är desto större är chansen att besluten även blir korrekta.

Vi ser till att ert företag kan följa den lokala och regionala samhällsutvecklingen på bästa sätt – dygnet runt! Ni erhåller inloggning till vår nyhetsapp och vår nyhetswebb.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med kostnadsfri och behovsanpassad offert.

Välj nyhetstitel
Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!