UNT city slår igen dörrarna för gott.

Pandemin blev för mycket. Den ekonomiska situationen gör nu att UNT tvingas stänga sin butik på Kungsgatan.

– Vi har brottats med lönsamhetsproblem under flera år och sen kom coronapandemin, berättar Roger Wiiand, affärsutvecklingsansvarig på UNT. UNT-butiken, som innan pandemin bröt ut hade tittat på att inleda olika samarbeten, tvingas nu istället slå igen dörrarna.

Nu försöker man hitta alternativa lösningar för att kunna hålla försäljningen i gång. Bland annat undersöker man möjligheterna att samarbeta med företag man tidigare arbetat med och i stället sälja deras produkter på nätet.

UNT:s prenumeranter har tidigare kunnat gå till butiken för att få hjälp med frågor om sin prenumeration. Nu ska man i stället ta kontakt med kundcenter, meddelar Roger Wiiand.

UNT kortlogotyp

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!
Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

2021-01-11T06:40:21+00:00
Till toppen